Certitudo<br data-src=

Certitudo
Forest Foundation

Over CFF


Ons verhaal

Certitudo Forest Foundation is een initiatief van Certitudo Capital. Als investeerder en ontwikkelende vastgoedbelegger investeert Certitudo Capital continu in het behalen van doelstellingen op het gebied van ESG (Environment, Social, Governance).

Op het sociale vlak draagt Certitudo Capital een belangrijke maatschappelijke steen bij met de ontwikkeling van zowel woningen als commerciële ruimten. Met de creatie van leefbare en toekomstbestendige leefomgevingen wordt antwoord gegeven op de enorme vraag naar woningen in ons land. Bij de ontwikkeling, bouw en het gebruik hiervan staat duurzaamheid absoluut centraal. We willen tenslotte niet dat onze planeet – onze leefomgeving in de breedste zin – te lijden heeft. Echter kunnen we er niet omheen dat onze activiteiten soms ook negatieve impact hebben: de belangen en doelen op het gebied van ‘Environment’ en ‘Social’ kunnen conflicteren. Om deze te verenigen is Certitudo Forest Foundation in het leven geroepen.


Investeren
in bos

Waarom investeren we in bos?
Om de omgevingen die wij zo zorgvuldig vormgeven te verrijken. Omdat het goed is voor het milieu, onze gezondheid en onze gemeenschap. Door te investeren in bos voegen we waarde toe aan vastgoed.


Bestuur

Certitudo Forest Foundation wordt geleid door een onafhankelijk bestuur. Partners en donateurs kunnen blijvend op professionaliteit en transparantie rekenen.

Tessa Kuiten

Tessa Kuiten

Voorzitter
Niels de Bruijn

Niels de Bruijn

Secretaris

Rooting for tomorrow